Πέμπτη 14 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Εκδηλώσεις στο εξωτερικό

-- Αύριο Παρασκευή η «Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ Τορόντο» διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τις ευρωεκλογές, στις 7 μ.μ., στη Λέσχη της Ελληνοκαναδικής Δημοκρατικής Οργάνωσης στο 290 Danforth Av.

-- Την Παρασκευή 29/5 θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση στο Λονδίνο, στις 7 μ.μ., στο οίκημα της Προοδευτικής, 94 CamdenRoadNW1 9EA. Θα μιλήσει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Αννα Γρηγοριάδου.

-- Το Σάββατο 30/5 σε συνεστίαση που διοργανώνει η ΚΟ Γαλλίας του ΚΚΕ στο Παρίσι για τις ευρωεκλογές, στις 8 μ.μ. στο ελληνικό εστιατόριο YGREC, θα μιλήσει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Αννα Γρηγοριάδου.

Σημειώνεται ότι το Ελληνικό Προξενείο, που διαχειρίζεται το Ελληνικό Σπίτι στο Παρίσι, αρνήθηκε να το παραχωρήσει για την εκδήλωση του ΚΚΕ, προφασιζόμενο τη διαβλητή υπουργική απόφαση του Θ. Πάγκαλου του ...1996 που αφαίρεσε τη διαχείριση από την Κοινότητα και προέβλεψε χρήση του σπιτιού μόνο για «ανάγκες της πρεσβείας». Απόφαση ανεφάρμοστη όμως, καθότι από το 1996 μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ και των άλλων κομμάτων με την άδεια όλων των μέχρι τώρα προξένων.

Οι Ελληνες του Παρισιού έχουν συνεπώς έναν επιπλέον λόγο να αποδοκιμάσουν το δικομματισμό στις 6 Ιουνίου ενισχύοντας με την ψήφο τους τη μοναδική δύναμη ανατροπής, το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ