Πέμπτη 14 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΠΑΣΟΚ
Νέο επεισόδιο στο αντικομμουνιστικό σίριαλ

Κάθε φορά που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος ανοίγει το στόμα του, ένας αντιΚΚΕ οχετός εκτοξεύεται. Μετά τον εμετικό αντικομμουνισμό του προηγούμενου διαστήματος το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επανήλθε προχτές και με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Τρικάλων «Ράδιο Πρωινός», χρησιμοποίησε ψεύδη και «λάσπη» για να αναπαράγει τις συκοφαντίες που και άλλες φορές έχει απευθύνει στο ΚΚΕ, επιχειρώντας με ανυπόστατους ισχυρισμούς να συνδέσει το Κόμμα με την υπόθεση της εταιρείας «Γερμανός».

Εχοντας εξασφαλίσει τις ευλογίες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και ανταποκρινόμενος πλήρως στον εσωκομματικό καταμερισμό που έχει γίνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την εκδήλωση μιας οργανωμένης αντικομμουνιστικής προβοκάτσιας που για λόγους ψηφοθηρικούς εντείνεται όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές, ο Θ. Πάγκαλος σχεδόν παραληρώντας και φυσικά δίχως να είναι σε θέση να προσκομίσει έστω μισό στοιχείο για τα όσα καταλογίζει στο ΚΚΕ, αφήνοντας υπαινιγμούς για την αγορά της εταιρείας «Γερμανός» από την «Κοσμοτέ» ισχυρίστηκε: «Πρόκειται για κολοσσιαίο σκάνδαλο, όπου εμπλέκονται και οι ηγεσίες του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι συνιδρυτής του "Γερμανού" κι έχει σημαντικό συμφέρον στην αξιοποίησή του. Δεν ξέρω τι μετοχές έχουν και πόσες, αυτό θα πρέπει να το ανακαλύψουμε αφού παρέμβει ο ανακριτής και αφού πάει κάποτε η Εφορία στον Περισσό. Στον Περισσό, ξέρετε, δεν πάει ποτέ η Εφορία, η επαναστατική ασυλία του ΚΚΕ επεκτείνεται και στις εφοριακές σχέσεις και στην υποχρέωση του φόρου. Λοιπόν αφού πάει ο έφορος και ανοίξει τα βιβλία του ΚΚΕ και τα ψάξουνε θα ξέρουμε ακριβώς τι έχει γίνει».

Μιλάει για σκάνδαλα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που από τη θέση της κυβέρνησης ξεπούλησε το 67% του ΟΤΕ, που τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγαίνουν και ομολογούν ότι έπαιρναν «μίζες» και τις έβαζαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, που πίσω από κάθε σκάνδαλο υπάρχει και ένα «πράσινο» στέλεχος. Αλλά η αθλιότητα δεν έχει όρια. Ο Πάγκαλος επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, κρύβοντας ότι το ΚΚΕ είχε καταγγείλει τη συγκεκριμένη εξαγορά της «Γερμανός» στη Βουλή και ότι ο «Ρ» με πλήθος άρθρων είχε αποκαλύψει και καταγγείλει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οπως αποκάλυψε με στοιχεία τη συνειδητή προβοκάτσια του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ. στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Τρελοί το 8% του πληθυσμού»!!

Ο Πάγκαλος, λοιπόν επιστράτευσε για πολλοστή φορά την προβοκάτσια, τη λασπολογία και το βούρκο για να επιτεθεί στο ΚΚΕ, δίνοντας τα διαπιστευτήριά του στα ντόπια και ξένα κέντρα που έχουν εξαπολύσει μια χυδαία αντικομμουνιστική εκστρατεία. Σε πλήρη σύμπλευση με την αντικομμουνιστική υστερία της ΕΕ ο Πάγκαλος επιτέθηκε ταυτόχρονα στο ΚΚΕ γιατί έχει στο πρόγραμμα του το σοσιαλισμό και θέτει στρατηγικό στόχο την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής κοινωνίας.

Σε ερώτηση προς τι το μένος για το ΚΚΕ, απάντησε ότι τον κάνει έξω φρενών το... πρόγραμμά του γι' αυτό και η εκδήλωση μιας αντικομμουνιστικής υστερίας. Συγκεκριμένα στην ερώτηση αυτή απάντησε: «Εχουμε ένα εξωφρενικό κόμμα στην Ελλάδα, το οποίο ψηφίζει ακόμη κόσμος. Ποια είναι η πρόταση του ΚΚΕ ξέρετε; Εχετε διαβάσει το πρόγραμμά του; Είναι να ξαναφτιάξουνε Σοβιετική Ενωση στην Ελλάδα. Λοιπόν αυτό δεν είναι εξωφρενικό;»... Αυτά ανέφερε για να καταλήξει με απίστευτο θράσος να υποστηρίξει: «Αυτό είναι μένος να το λέει κανείς ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι τρελοί. Υπάρχει το 8% του ελληνικού λαού το οποίο έχει μια τρελή πολιτική πρόταση. Οι άνθρωποι αυτοί είναι τρελοί».

Το ύφος και το ήθος του Πάγκαλου το γνωρίζουμε, αυτό που επιβεβαιώνεται μετά από κάθε δημόσια εμφάνισή του είναι πως ο ίδιος είναι συστατικό μέρος μιας προβοκατόρικης επίθεσης, της οποίας η έμπνευση, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση βαραίνουν την ίδια την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Χέρι - χέρι με τον Καρατζαφέρη»!

Τη βρώμικη δουλειά του Πάγκαλου και του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να συνεχίσει ο γνωστός για τις παρόμοιες μεθόδους του, πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», είπε ότι με το κλείσιμο της Βουλής δε θα μάθουμε αν στο «Γερμανό» εμπλέκεται κι άλλο κόμμα, το οποίο τάχα «αντιδρά περίεργα», οσάκις ακούγεται το όνομα «Γερμανός». Σημειωτέον ότι ο Καρατζαφέρης για να προσδίδει αληθοφάνεια στη «λάσπη» του, αλλά και δείχνοντας με ποιους συμμαχεί στην άθλια αντιΚΚΕ προβοκάτσια, συνηθίζει να λέει ότι αυτά «δεν τα πρωτακούτε από μένα»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ