Τρίτη 31 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Με όλες της τις δυνάμεις στην πολιτική και οικονομική εξόρμηση

Ανακοίνωση του Γραφείου του ΚΣ της Οργάνωσης

Με στόχο την ένταξη εκατοντάδων νέων μελών στις γραμμές της και την υπερκάλυψη του οικονομικού πλάνου της, που ήδη έχει καλυφθεί κατά 20,5%, η ΚΝΕ μπαίνει με όλες της τις δυνάμεις στη μάχη της δίμηνης πολιτικής και οικονομικής εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο του ΚΣ της ΚΝΕ, σημειώνει σχετικά:

«Η πορεία προς το 16ο Συνέδριο του Κόμματός μας βρίσκει την ΚΝΕ σε ανοδική πορεία. Η δυναμική των θέσεων του ΚΚΕ στο λαό και τη νεολαία δημιουργούν δυνατότητες για την ακόμη μεγαλύτερη επιτάχυνση της μαζικοποίησης της ΚΝΕ. Η ΚΝΕ έχει αποδείξει την ικανότητά της όχι μόνο να επικοινωνεί πλατιά με τη νεολαία, αλλά και να κερδίζει συνειδήσεις, σε μια περίοδο που εντείνεται η επίθεση στη ζωή και τη συνείδηση της νέας γενιάς, που καλλιεργείται πολύμορφα η αποστράτευση και ο συμβιβασμός.

Η δίμηνη πολιτική εξόρμηση προς τιμή του 16ου Συνεδρίου, που ξεκινά την 1η Νοέμβρη, μπορεί να αποτελέσει σταθμό σε αυτή την πορεία, εντάσσοντας εκατοντάδες νέους συντρόφους στις γραμμές μας.

Η μέχρι στιγμής πορεία κάλυψης του στόχου της οικονομικής εξόρμησης κατά 20,5% αποτελεί ακόμα μια απόδειξη αυτών των δυνατοτήτων, που μπορούν να εκφραστούν συνολικά σε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός της οργάνωσής μας».

Πριν την επίσημη έναρξη της οικονομικής εξόρμησης, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν καλύψει σημαντικό μέρος του πλάνου τους, με πρώτες μέχρι στιγμής τις οργανώσεις της Κρήτης με 53,85%, της Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης με 44,87%, της Δυτικής Πελοποννήσου με 30,72%, της Θεσσαλονίκης με 28,87%, της Σπουδάζουσας Αθήνας με 22%, της Αθήνας με 21,9%, της Θεσσαλίας με 15,81% και της Κεντροδυτικής Μακεδονίας με 14,59%. Ανάμεσα σ' αυτές βρίσκεται επίσης και η ΟΒ του «Ριζοσπάστη» που έχει καλύψει το 19,5% του πλάνου της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ