Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

-- Αύριο Πέμπτη το εργοστάσιο της «Ηλεκτρομηχανικής Κύμης» (πρώην ΕΒΟ) θα επισκεφτεί και θα μιλήσει, στις 11 π.μ., ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Αργότερα θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο Κύμης.

-- Την Παρασκευή 22/5 ο Γ. Μαρίνος θα επισκεφτεί στις 9 το πρωί το εργοστάσιο του ΑΗΣ - ΔΕΗ Αλιβερίου και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Αλιβέρι.

-- Την Παρασκευή 22/5, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας στην Ανω Ηλιούπολη της Σταυρούπολης θα μιλήσουν ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Το Σάββατο 23/5 στις 8 μ.μ. μπροστά από το δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης με ομιλητές τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και την Φανή Τρέλλη, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 26/5 στις 8.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην πλατεία Περιβολάκια της Κορίνθου θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 29/5 στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς θα μιλήσουν ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 30/5 στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών με ομιλητή τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ