Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ

Ενα συγκεκριμένο γεγονός λοιπόν, που το γνωρίζουν ακόμα και οι κλητήρες στα δημαρχεία της χώρας, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. στην πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ είχε συκοφαντήσει με χυδαίο τρόπο το ΠΑΜΕ) το αρνήθηκε και άρχισε να φωνάζει πως το ΚΚΕ λέει ψέματα. Εμείς απλά θυμίζουμε τα γεγονότα, όσο κι αν κάνουν τώρα πως δεν τα ξέρουν. Για να καταλάβει και ο κόσμος ποιος λέει ψέματα χωρίς ίχνος ντροπής.

Βέβαια, τα έργα και οι ημέρες του ΣΥΝ δεν τελειώνουν σ' αυτό, αφού περίπου ένα χρόνο μετά από εκείνη την ...κορυφαία φιλεργατική πρωτοβουλία του ΣΥΝ (16/2/2006) η ΚΕΔΚΕ, στην ηγεσία της οποίας βρίσκεται ο ΣΥΝ, είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία αναγνωρίζει την αναγκαιότητα της μερικής απασχόλησης ως «κατεύθυνση και επιταγή της ΕΕ».

Επιπλέον, ο ΣΥΝ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προπαγάνδισαν και προώθησαν διατάξεις για τη γενικευμένη εφαρμογή της μερικής απασχόλησης και της ανασφάλιστης εργασίας στους Δήμους σε ευρύτερο πεδίο, όπως για τους Σχολικούς Φύλακες, τα Τοπικά Σύμφωνα και τις Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης. Μάλιστα, πολύ πριν την ψήφιση του νόμου 3250/2004 για την επέκταση στο Δημόσιο και τους Δήμους της μερικής απασχόλησης, είχαν αρχίσει να εφαρμόζονται ελαστικές σχέσεις εργασίας με απόφαση της ΚΕΔΚΕ με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΣΥΝ να συμφωνούν σε αυτό.

Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι η μερική απασχόληση ήταν προσφιλής εργασιακή σχέση που υλοποιούσαν και υλοποιούν δήμοι που διοικούνταν από δημάρχους που στήριξε ο ΣΥΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ