Τρίτη 7 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πλούσιος προσυνεδριακός διάλογος

Σε συγκεντρώσεις μελών, φίλων και οπαδών του ΚΚΕ στον Παλαμά και στη Σέκλιζα, μίλησε την Κυριακή ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Πλούσιος και εποικοδομητικός διάλογος για τις Θέσεις του ΚΚΕ ενόψει του 16ου Συνεδρίου του Κόμματος, αναπτύχθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης του Σπύρου Χαλβατζή, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο Νομό Καρδίτσας την Κυριακή. Ο Σπύρος Χαλβατζής μίλησε σε συγκεντρώσεις που έγιναν στον Παλαμά και στη Σέκλιζα, στις οποίες έδωσαν το «παρών» τους εκτός από μέλη και πολλοί φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τις Θέσεις του Κόμματος ενόψει του 16ου Συνεδρίου, απέδειξαν ότι μπορούν ν' αποτελέσουν «ζωντανό» κομμάτι του προσυνεδριακού διαλόγου και δήλωσαν τη θέλησή τους να συμβάλουν στη συγκρότηση του Αντιιμπεριαλιστικού - Αντιμονοπωλιακού - Δημοκρατικού Μετώπου Πάλης.

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων που έγιναν και θα γίνουν στο Νομό Καρδίτσας για να κατατεθούν προτάσεις και σκέψεις ενόψει του Συνεδρίου, έτσι ώστε το ΚΚΕ μετά τις 17 του Δεκέμβρη να είναι ακόμα πιο ώριμο, πιο δυνατό και πιο αποτελεσματικό στο μαζικό λαϊκό κίνημα.

Μιλώντας στις συγκεντρώσεις, ο Σπύρος Χαλβατζής παρουσίασε τις Θέσεις του Κόμματος, επισημαίνοντας ότι η πορεία προς το Συνέδριο δεν αφορά μόνο τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αλλά περισσότερους ανθρώπους. Μίλησε, επίσης, για τις πολιτικές εξελίξεις τόσο στη χώρα μας όσο και σε διεθνές επίπεδο, όπως στη Γιουγκοσλαβία και την Παλαιστίνη, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον επιθετικό χαρακτήρα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, της ΟΝΕ και όλων των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών. Υπογράμμισε, δε, την αναγκαιότητα συγκρότησης του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου Πάλης και επανέλαβε τους στόχους του Μετώπου, για λαϊκή εξουσία, λαϊκή οικονομία και λαϊκή ευημερία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ