Πέμπτη 22 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Στις κάλπες μέχρι αύριο

Ξεκίνησαν προχτές, Τρίτη, και συνεχίζονται μέχρι αύριο, Παρασκευή 23 του Οκτώβρη, οι εκλογές του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία και το ΕΚΘ. Οι εκλογές πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 10.30 π.μ. μέχρι τις 6.30 μ.μ., στο ΕΚΘ.

Η Προοδευτική Κίνηση Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΠΚΞ) Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές και με την ψήφο τους να συμβάλουν στην αλλαγή των συσχετισμών, για να μπει το Σωματείο σε κατεύθυνση ταξικής συσπείρωσης και αγώνα με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων του κλάδου και όχι των ξενοδόχων.

Η Προοδευτική Κίνηση καταγγέλλει τη συμβιβασμένη πλειοψηφία του Σωματείου, η οποία ανέχθηκε αδιαμαρτύρητα τη βάρβαρη επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων και έβαλε πλάτη και στηρίζει τις αξιώσεις των ξενοδόχων. Καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την ΠΚΞ, δίνοντας απάντηση στην εργοδοτική ασυδοσία και την αντεργατική επίθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ