Πέμπτη 22 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κοροϊδεύουν κι οι δυο

Με χτεσινή δήλωσή του ο Δ. Αβραμόπουλος, πρώην υπουργός της ΝΔ και υποψήφιος ...καταλληλότερος για την πρωθυπουργία της χώρας, αναφέρεται στους «12.000 νέους ανθρώπους που εργάζονται με καθεστώς μαθητείας (stage)» λέγοντας πως η ΝΔ θα σταθεί στο πλευρό τους και θα ασκήσει κάθε πολιτική πίεση για να αναθεωρηθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης. Φτάνει δε στο σημείο να πει, ότι δεν είναι αυτά τα νέα παιδιά που δημιουργούν το έλλειμμα στην Ελλάδα, αλλά αναδεικνύεται έλλειμμα ευαισθησίας απέναντι στους νέους!

Υποκρισία; Το λιγότερο. Διότι ο πρώην υπουργός, δε μιλάει καν στη δήλωσή του για μονιμοποίηση των 12.000 που εργάζονται με stage, αλλά για «ανανέωση των συμβάσεων». Δηλαδή, συνέχιση της ομηρίας.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μοναδική κοροϊδία προς τους εργαζόμενους, καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσαν τα stage. Την ίδια στιγμή και τα δύο κόμματα βάζουν πλάτη για την εφαρμογή των stage στον ιδιωτικό τομέα. Για αυτούς τους νέους τα κόμματα της πλουτοκρατίας δεν τολμούν ούτε φραστικά να επιδείξουν την ανάλογη «ευαισθησία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ