Τρίτη 21 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και έξω από τα σύνορα της χώρας, με θέμα την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο. Συγκεκριμένα:

ΣήμεραΤρίτη

- Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση για την παρουσίαση των Θέσεων, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ.

Αύριο Τετάρτη

- Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη, 7 μ.μ., διοργανώνει στο Θέατρο Παπαδημητρίου της Χαλκίδας εκδήλωση με θέμα: «Οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος. Θα προβληθεί επίσης ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα 80χρονα του ΚΚΕ και στο Συνέδριο.

- Η ΝΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το Συνέδριο, αύριο Τετάρτη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Αγίου Κηρύκου, στις 8 μ.μ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Παναγιώτη Γεωργιάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει για την παρουσίαση των θέσεων, αύριο Τετάρτη, στα γραφεία της (Λ. Ειρήνης 75), στις 6 μ.μ.

- Οι ΚΟ Ταύρου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση για την παρουσίαση των Θέσεων, αύριο Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Ταύρου. Θα μιλήσει ο Θ. Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Οι ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση των Θέσεων του 16ου Συνεδρίου, αύριο Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία τους (Αγίου Δημητρίου 159, νέο τέρμα).

- Η ΚΟΒ Αϊ-Γιώργη Κοκκινιάς του ΚΚΕ καλεί στη σύσκεψη που διοργανώνει, αύριο Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της στην ομώνυμη πλατεία, με θέμα: «Οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο».

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου του ΚΚΕ καλούν αύριο Τετάρτη σε συγκέντρωση για την ανάλυση των Θέσεων, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Κέντρου Χαϊδαρίου (οδός Καρδίτσας 5). Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 26/11

Οι Κομματικές Οργανώσεις Αγίας Παρασκευής του ΚΚΕ καλούν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ σε συγκέντρωση για την ανάλυση των Θέσεων, στο Πνευματικό Κέντρο που βρίσκεται στην περιοχή Κοντόπευκο του δήμου. Θα μιλήσει ο Βασίλης Ζάχαρης.

Τη Δευτέρα, 27/11

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ καλούν στην παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το Συνέδριο, που θα γίνει τη Δευτέρα 27/11, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας. Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 29/11

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ καλούν στην παρουσίαση των Θέσεων, την Τετάρτη 29/11, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου «Γιάννης Ρίτσος», στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου.

- Η Νοτιοδυτική Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 29/11 στις 6.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω, συγκέντρωση των ΕΒΕ της περιοχής για την παρουσίαση των Θέσεων. Την παρουσίαση θα κάνει ο Δ. Φέτσης, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ.

Την Πέμπτη 29/11

- Η Κομματική Οργάνωση Δικηγόρων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων την Πέμπτη 7/12 στις 7.30 μ.μ, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ». Την παρουσίαση θα κάνει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ