Τρίτη 23 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το ΚΚΕ καλεί σε ξεσηκωμό

Εξορμήσεις ενημέρωσης και οργάνωση της πάλης στους τέσσερις νομούς

Από την εξόρμηση στη Λάρισα
Από την εξόρμηση στη Λάρισα
Με εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς, συνοικίες πόλεων και χωριά, στέκια νεολαίας, συνταξιούχων κι όπου αλλού ζουν και δρουν οι άνθρωποι του μόχθου, οι κομμουνιστές της Θεσσαλίας δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης του λαού της περιοχής για τις εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση και την απόκρουση της αντιλαϊκής θύελλας.

Στη Λάρισα, το περασμένο Σάββατο, έγιναν μαζικές εξορμήσεις στο εμπορικό κέντρο της πόλης, στη συνοικία Νεάπολη, όπου με επικεφαλής τον Αντ. Σκυλλάκο, βουλευτή του ΚΚΕ, κλιμάκιο του Κόμματος περιόδευσε στη λαϊκή αγορά. Χτες, η σκυτάλη της ενημέρωσης δόθηκε στους χώρους δουλειάς, με περιοδείες σε εργοστάσια της βιομηχανικής περιοχής, σούπερ μάρκετ, υπηρεσίες, όπως Περιφέρεια Θεσσαλίας, ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ Δήμο Λάρισας, τράπεζες, ΔΕΥΑΛ κ. ά.

Εξορμήσεις το Σάββατο έγιναν και στα εμπορικά κέντρα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας και χτες σε εργοστάσια και άλλους χώρους δουλειάς (βιομηχανική περιοχή, ΟΤΕ, Κοινωνικό Ταμείο κ.ά.). Ανάλογες εξορμήσεις και περιοδείες πραγματοποιούνται και στους νομούς Τρικάλων - χτες έγιναν σε τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, γιαπιά κ.ά. - και Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ