Τρίτη 9 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ζητάνε και τα ρέστα!

Οχι μόνο αρνείται να συμμετέχει σε αγώνες ενάντια στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι, διδάσκοντας το συμβιβασμό στην αντιλαϊκή πολιτική, αλλά έχει το θράσος να καταγγέλλει κιόλας όσους πρωτοστατούν για την οργάνωση της αντίστασης των εργαζομένων. Ο λόγος για τη συμβιβασμένη πλειοψηφία του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Μεταξά» που κυκλοφόρησε ανακοίνωση για να κατηγορήσει τη «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα» (συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ) επειδή... την περασμένη Παρασκευή, μέρα δηλαδή πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, δεν πήγε στη συνεδρίαση του ΔΣ.

Συνεδρίαση που η πλειοψηφία δε δέχτηκε να γίνει την Τετάρτη, όπως ζήτησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ προκειμένου να οργανωθεί έγκαιρα η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία. Αλλά την προγραμμάτισε (τυχαία;) για την Παρασκευή, δηλαδή την ίδια τη μέρα της απεργίας και μάλιστα τώρα εγκαλεί τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ γιατί δεν άφησαν την απεργία και το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, να τρέχουν για... συνεδριάσεις! Μάλιστα βρίσκει ευκαιρία να καταφύγει και σε άθλιο αντικομμουνισμό («δεν έχετε καμία σχέση με τον συνδικαλισμό και η μόνη δραστηριότητά σας είναι η υλοποίηση των εντολών του Περισσού» εκτιμά...).

Ενώ όμως η πλειοψηφία βρίσκει πολλά να καταλογίσει σε όσους πρωτοστατούν στους ταξικούς αγώνες, δε βρίσκει κουβέντα να πει για όσους επιταχύνουν την αντεργατική επίθεση. Το μόνο που βρίσκει να επισημάνει είναι ότι «η επίθεση που δέχονται τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα είναι μεγάλη»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ