Τετάρτη 10 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΒΣΑ
Ολοι στην απεργία με το ΠΑΜΕ

Προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Κάνιγγος

Σε μαζική συμμετοχή στην πανεργατική συγκέντρωση μαζί με το ΠΑΜΕ, αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί στην Ομόνοια, καλεί τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ). Προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην Πλ. Κάνιγγος.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι «αυτά τα μέτρα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη δουλειά μας, αφού μειώνουν το εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων. Η κυβέρνηση λέει ψέματα ότι μ' αυτά τα μέτρα θέλει να καλύψει μέρος των ελλειμμάτων. Μ' αυτά τα μέτρα ενισχύει την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου στον παγκόσμιο καπιταλιστικό ανταγωνισμό. Ενισχύει αυτούς που δημιούργησαν την κρίση».

Επίσης, καταγγέλλει «τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ, που αντί να υπερασπιστούν τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες, συντάσσονται προκλητικά με την κυβέρνηση, την ΕΕ και το μεγάλο κεφάλαιο.

Οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ με αποφασιστικότητα να συνταχθούμε μαζί με την εργατική τάξη και το ΠΑΜΕ, τη μικρομεσαία αγροτιά και την ΠΑΣΥ, να εμποδίσουμε αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ