Σάββατο 13 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΙΟΝΙΟ
Αναμέτρηση από το χάραμα

Στο λιμάνι κατέληξε η πορεία της Πάτρας
Στο λιμάνι κατέληξε η πορεία της Πάτρας
Στην Πάτρα, σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, φοιτητές και μαθητές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τελικό προορισμό το λιμάνι, όπου παρέμειναν, περιφρουρώντας το, μέχρι αργά το βράδυ. Nωρίτερα, από τα ξημερώματα, στήθηκαν απεργιακές φρουρές σε μεγάλα καταστήματα, σούπερ μάρκετ και σχολεία.

Στην Καλαμάτα, από νωρίς το πρωί, στήθηκαν απεργιακές φρουρές στα εργοτάξια του ΜΩΡΕΑ, της ΠΟΤΑ και σε σχολεία. Στη συνέχεια εκατοντάδες απεργοί συγκεντρώθηκαν στην πλ. 23ης Μάρτη και ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης. Στον Πύργο, από τα χαράματα, απεργοί απέκλεισαν τη Νομαρχία Ηλείας και ακολούθησε πορεία. Στη Ζάκυνθο, οι απεργοί περιφρούρησαν σούπερ μάρκετ, τράπεζες και το λιμάνι του νησιού και στη συνέχεια μαζί με μαθητές πορεύτηκαν στους κεντρικούς δρόμους του νησιού.

Μαζικές και μαχητικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις έγιναν επίσης σε Κόρινθο, Τρίπολη, Αργος, Σπάρτη, Αίγιο και Κεφαλονιά, με τη συμμετοχή αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και νεολαίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ