Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Υποβαθμίζεται η Σύνοδος για τα οργανωτικά

Εξαιρετικά υποβαθμισμένος θα είναι ο χαρακτήρας της Συνόδου του ΠΑΣΟΚ για τα οργανωτικά του ζητήματα, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της βδομάδας, το διήμερο 1-2 Δεκέμβρη, μετά την εξέλιξη που σημειώθηκε στην προχτεσινή συνεδρίαση του ΕΓ. Οπως αποφασίστηκε, στη Σύνοδο, από το ΕΓ θα μετάσχουν μόνον οι υπεύθυνοι του Οργανωτικού (Α. Παπαδόπουλος, Χρ. Παπουτσής) και, επομένως, το ενδιαφέρον περιορίζεται στην ομιλία που θα εκφωνήσει ο Κ. Σημίτης και η οποία θα κινείται στην προσπάθεια να μην προκληθούν περαιτέρω εσωκομματικές τριβές.

Στο ΕΓ, δε, - μετά και την αρνητική υποδοχή της από την πλευρά Τσοχατζόπουλου - διαπιστώθηκε ότι η εισήγηση που παρουσιάστηκε ήταν «πρόχειρη». Επομένως, θα εμφανιστεί στη Σύνοδο σαν μια απλή βάση συζήτησης και κατόπιν, μετά και τις εργασίες της Συνόδου, το ΕΓ θα επανέλθει στο θέμα.

Οσο για τις εκλογές στις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ, αυτές μετατέθηκαν για ένα μήνα και, τελικά, θα πραγματοποιηθούν στις 11 Φεβρουαρίου. Στις εκλογές, τέλος, θα πάρουν μέρος μόνον όσοι ήταν μέλη του ΠΑΣΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2000. Θέση, με την οποία συμφώνησε και ο Α. Τσοχατζόπουλος, που, όπως φάνηκε στο προηγούμενο συνέδριο, διατηρεί σοβαρά εσωκομματικά ερείσματα στις οργανώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ