Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ακόμη περιμένει το διορισμό της

Δέκα μήνες έχουν περάσει, από τότε που έγινε ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για το 1999 και ακόμα μια εκ των επιτυχόντων δεν έχει προσληφθεί. Το συγκεκριμένο θέμα φέρνουν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γ. Πατάκης και Αντ. Σκυλλάκος, με Ερώτησή τους προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Εθνικής Αμυνας.

Συγκεκριμένα, η Ξ. Μπαλογιάννη συμμετείχε στο διαγωνισμό ως πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Στατιστικής) για την πλήρωση 850 θέσεων με σειρά προτεραιότητας μονίμου υπαλλήλου του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Την 9η Δεκέμβρη του 1999, αναρτήθηκε πίνακας κατάταξης του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Στατιστικής της Νομαρχίας Λάρισας, στον οποίο η Ξ. Μπαλογιάννη βρισκόταν σε σειρά κατάταξης δεύτερη πίσω από τη συνυποψήφιά της Β. Μαμμωνά. Ωστόσο, η Β. Μαμμωνά δεν αποδέχτηκε το διορισμό της και ως εκ τούτου η Ξ. Μπαλογιάννη δικαιούται ως πρώτη επιλαχούσα, να καταλάβει την προκηρυχθείσα θέση.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μετά από δέκα μήνες δεν έχει ακόμη κληθεί η Ξ. Μπαλογιάννη να καταλάβει τη θέση, οι βουλευτές του Κόμματος ρωτούν τους υπουργούς, γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και πότε η Ξ. Μπαλογιάννη θα καταλάβει την προκηρυχθείσα θέση, δεδομένου ότι η Β. Μαμμωνά δεν αποδέχτηκε το διορισμό της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ