Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Αντεπίθεση για να ακυρωθούν τα σχέδιά τους

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνεται για το κυβερνητικό σχέδιο στο Ελληνικό:

«Τα σχέδια της κυβέρνησης να γίνουν στην περιοχή του Ελληνικού καζίνο, μαρίνες, πολυτελή ξενοδοχειακά κέντρα και ιδιωτικά αεροδρόμια, καμία σχέση δεν έχουν με τις ανάγκες και τα οξυμένα προβλήματα του λαού στην Αττική. Αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι από τις επενδύσεις της περιβόητης πράσινης ανάπτυξης διασφαλίζονται θεαματικά κέρδη για διεθνείς και εγχώριους μονοπωλιακούς ομίλους.

Ο λαός δε χρειάζεται χώρους τύπου Λας Βέγκας. Η δυνατότητα να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες για άθληση, ψυχαγωγία, πολιτιστική δραστηριότητα, μεγάλης έκτασης πνεύμονα πρασίνου με δωρεάν και εύκολη πρόσβαση του εργαζόμενου, με φθηνές και γρήγορες συγκοινωνίες, σε ένα μεγάλο πολυθεματικό πάρκο στο Ελληνικό, έχει ήδη τεκμηριωθεί επιστημονικά και δεν απαιτεί δαπανηρές επενδύσεις.

Στην κατεύθυνση αυτή μπορούν και πρέπει άμεσα να αξιοποιηθούν οι υπαρκτές αθλητικές εγκαταστάσεις, τα κτίρια των πρώην αεροσταθμών και της αμερικανικής βάσης, τα σχετικά υπόστεγα που συνολικά ξεπερνούν ήδη τα 700 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα κτιρίων.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να προτάξουν τις δικές τους ανάγκες, να απαιτήσουν την ικανοποίησή τους, να οργανώσουν τη δική τους αντεπίθεση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ