Τρίτη 23 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ; «Αν ο Γιώργος "επέπληξε" τη Λούκα, επειδή εκείνη πήγε να κάνει "αντίσταση" στην τρόικα, όπως εμφανίζεται, τότε η εικόνα αυτή ευνοεί την υπουργό και πλήττει τον πρωθυπουργό. 'Η μήπως είναι καλή και για τους δύο;» (η ερώτηση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟΣ: «Κάτω από άλλες συνθήκες η υπουργός θα είχε κάθε δικαίωμα να διατυπώσει δημοσίως τα επιχειρήματα ή τις πολιτικές θέσεις της επί του θέματος και ενδεχομένως θα ακούγονταν λογικές και πειστικές. Εν προκειμένω όμως δεν βρισκόμαστε σε φάση που επιτρέπει σχολιασμό ειλημμένων αποφάσεων, αλλά σε κατάσταση εγρήγορσης για την υλοποίησή τους» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ)

ΑΝΕΚΔΟΤΟ; «Υπό τη συνεχιζόμενη γεωπολιτική διαπάλη μεταξύ ΗΠΑ-Γερμανίας ο Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε ότι "η γενική εκτίμηση είναι ότι η καμπύλη της ανάπτυξης των ΗΠΑ κινούνταν με ταχύτερο ρυθμό πριν ανακύψει το πρόβλημα του ελληνικού χρέους", υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η ελληνική οικονομία ουσιαστικά "τορπίλισε" την προσπάθεια ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας» (το θέμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: «Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της, ίσως από το τέλος του εμφυλίου πολέμου (...) Αραγε έχουν αναλογισθεί σοβαρά όλοι τι σημαίνει αυτό;» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ