Τετάρτη 2 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προσφορά υπουργείου...

Το ιδιωτικό νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, μια μεγάλη και κερδοφόρα επιχείρηση στον τομέα της Υγείας, διοργανώνει ιατρική εκδήλωση στις 15 του Μάρτη με θέμα «Γυναίκα και Καρκίνος». Την εκδήλωση θα την κάνει στο «Εκάλη club», έναν χώρο που δημιούργησε πριν από πολλά χρόνια ο εφοπλιστής Γιάννης Λάτσης «για τους κατοίκους της Εκάλης και τα παιδιά τους», όπως ανέφερε πρόσφατα η κόρη του Μαριάννα, διαψεύδοντας φήμες που ήθελαν το χώρο να κλείνει. Γι' αυτήν την εκδήλωση, λοιπόν, το υπουργείο Υγείας προχωρά στην οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, με το ποσό των ...500 ευρώ.

Το σχετικό έγγραφο του υπουργείου αναφέρει επί λέξει: «Εγκρίνουμε την παροχή οικονομικής ενίσχυσης πεντακοσίων (500) ευρώ για την διοργάνωση του εν γένει θέματι επιστημονικού φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί από την Β' Παθολογική - Ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου "Υγεία" την 15η Μαρτίου 2011 στο "Ecali Club" στην Εκάλη Αττικής με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας».

Στην απόφαση του υπουργείου που υπογράφει ο γενικός γραμματέας αναφέρεται ότι «σε περίπτωση πλεονάσματος (σ.σ. από την οικονομική ενίσχυση των 500 ευρώ) αυτό επιστρέφεται στο Δημόσιο ως έσοδο αυτού με κατάθεση στο οικείο Δημόσιο Ταμείο». Τέτοια μέριμνα από το υπουργείο. Προς τον ιδιωτικό όμως τομέα Υγείας, για τον οποίο όχι μόνο δε θα έπρεπε να δίνει δεκάρα τσακιστή, αλλά και να τον καταργήσει. Οσο για το ποσό είναι ρεκλάμα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ