Τετάρτη 16 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα φάρμακα του Λαυρίου

Στο μέτωπο, που έχουν ανοίξει για να εξοντώσουν τους εργαζόμενους και να καταργήσουν τις δαπάνες κοινωνικού χαρακτήρα, ανάμεσα στα άλλα μάς μίλησαν και για τις απατεωνιές που γίνονται με τα φάρμακα και την τεράστια κλοπή σε βάρος των ασφαλιστικών ταμείων, λες και οι ασθενείς είναι υπεύθυνοι για τα διάφορα παράσιτα που γεννά το σύστημά τους.

Σε αυτά τα πλαίσια, μας παρουσίασαν και την υπόθεση του Λαυρίου, όπου βρέθηκαν πεταμένες τεράστιες ποσότητες φαρμάκων, οι οποίες πληρώθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία μόνο και μόνο για να εισπράξει τα ποσοστά που του αναλογούσε κάποιος φαρμακοποιός.

Τότε τα έκαναν όλα με τυμπανοκρουσίες και με τις κάμερες σε παρέλαση. Τώρα που η ιστορία αποκαλύφθηκε, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και δε βγάζουν τσιμουδιά. Γιατί; Μα επειδή τη φάμπρικα, όπως αναλυτικά γράφει «το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής» την είχαν στήσει δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ενα αντρόγυνο, γιατρός εκείνη με πολλές ΠΑΣΟΚικές περγαμηνές, φαρμακοποιός αυτός, στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκείνη έγραφε ψεύτικες συνταγές, ο τύπος εισέπραττε το παραδάκι, και οι δυο μαζί έτρωγαν τα κλεμμένα, λεηλατώντας το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο σύζυγος φέρεται να έχει διατελέσει πρόεδρος κοινότητας για τέσσερις τετραετίες, έχοντας εμπεδώσει πολύπλευρα το ρόλο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ειδικά εκείνων που συνδέονται με τα κόμματα εξουσίας.

Η ...κυρία, εκτός από άλλες θέσεις ευθύνης που είχε στο ΠΑΣΟΚ, ήταν και υποψήφια βουλευτής, υποψήφια για το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και άλλα πολλά. Γνώστης κι αυτή του κοινωνικού έργου και της προσφοράς προς το σύνολο, πέρα από τα κλοπιμαία που σφετερίστηκε με τα φάρμακα, είχε διοργανώσει, λέει, το 2007 στο Λαύριο έρανο, για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές εκείνου του καλοκαιριού.

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε λέξη. Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ