Πέμπτη 31 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υπαρξιακές αγωνίες

«Αν κάνω μία αναδρομή προς τα πίσω, ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα είμαι εκείνος ο υπουργός Οικονομικών που θα κόψει τους μισθούς κατά 15%, τις συντάξεις 10%, θα αυξήσω τον ΦΠΑ κατά 4%, τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης 30% και όλα αυτά μέσα σε έξι μήνες». Και μετά από όλα αυτά, «το ερώτημα που βάζω στον εαυτό μου είναι, αν όλα αυτά με κάνουν λιγότερο σοσιαλιστή»...

Πρόκειται για υπαρξιακά ερωτήματα του Γ. Παπακωνσταντίνου που διατυπώθηκαν μπροστά στο ακροατήριο των ευρω - σοσιαλιστών «συντρόφων».

Για να τον απαλλάξουμε από τις αγωνίες του, του υπενθυμίζουμε ότι, δεν είναι ο πρώτος «σοσιαλιστής» του είδους του που διαπράττει παρόμοια εγκλήματα. Είχε προηγηθεί η κυβέρνηση Σημίτη, η οποία είχε βάψει τα χέρια της στο αίμα του λαού της Γιουγκοσλαβίας, η κυβέρνηση του «συντρόφου» Ντ' Αλέμα, αλλά για να γυρίζουμε και στο σήμερα, οι κυβερνήσεις των «συντρόφων» Θαπατέρο και Σόκρατες σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Ας μην ανησυχεί, λοιπόν, και ας κοιμάται ήσυχος τα βράδια. Εχουν προηγηθεί πριν από αυτόν τόσοι εξολοθρευτές των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, όλοι τους «σοσιαλιστές», ώστε αυτός να μην είναι τίποτα άλλο παρά ένας ακόμα κρίκος στη «σοσιαλιστική» αλυσίδα της τυφλής εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ