Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με πλήθος δράσεων συνεχίζουν τον αγώνα

Και σήμερα, σε δήμους της Αττικής και άλλες περιοχές της χώρας συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις ενάντια στα χαράτσια. Συγκεκριμένα:

Σωματεία και μαζικοί φορείς της Ηλιούπολης διοργανώνουν συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη στη 1 μ.μ. στην πλατεία Κανάρια και πορεία στην Εφορία Ηλιούπολης. Σωματεία και φορείς στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού διοργανώνουν συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών.

Στο Γαλάτσι, το παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο Σύλλογος Γυναικών, η Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων και η Επιτροπή της ΠΑΣΕΒΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση στις 10 π.μ., στην Εφορία του Γαλατσίου.

Η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας διοργανώνει συγκέντρωση στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (Ματζαγριωτάκη), στην Καλλιθέα.

Το Συντονιστικό Φορέων Ιλίου πραγματοποιεί πικετοφορία στους δρόμους της πόλης στις 7 μ.μ. (σημείο εκκίνησης γραφεία του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων, Μενελάου και Χρυσηίδος).

Μαζικοί φορείς των Ν. Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Ηρακλείου προχωρούν σήμερα στις 6.30 μ.μ. σε μαζική κινητοποίηση στους δρόμους της Μεταμόρφωσης, ξεκινώντας από το «Σκεπαστό» (πάνω από την Αττική Οδό) και καταλήγοντας στο Δημαρχείο.

Στο Περιστέρι το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο κάνει σήμερα στάση εργασίας και στις 12.30 μ. συγκέντρωση στον Αγ. Αντώνιο και θα ακολουθήσει πορεία στην Εφορία.

Στην Περιφέρεια

Στάση εργασίας κήρυξε για σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, προκειμένου να διευκολύνει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν το πρωί στην πλατεία Σαπφούς ενάντια στα φοροχαράτσια.

Και σε άλλες πόλεις συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις. Σήμερα στα Γιάννενα, στις 10 π.μ., κινητοποίηση στην Εφορία. Στην Αρτα, στις 10.30 π.μ., στην Εφορία. Στην Κέρκυρα, στις 9 π.μ., στην Εφορία. Στην Πρέβεζα, στις 7.30 π.μ., στην Εφορία. Στο Αγρίνιο, στις 12 το μεσημέρι, στην Εφορία. Στις Σέρρες, στις 10 π.μ., επιστρέφουν τα χαράτσια και κινητοποίηση στην Εφορία. Στη Χίο, από το ΠΑΜΕ, την Ομοσπονδία ΕΒΕ και το Σύλλογο ΑμΕΑ διοργανώνεται συγκέντρωση στις 12 μ. στο δημαρχείο και στις 2 μ.μ. στην Εφορία. Στη Σάμο, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Οικοδόμων Καρλοβασίου διοργανώνει συγκέντρωση στις 7.30 π.μ. στη ΔΟΥ του νησιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ