Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Εκδήλωση με θέμα «Η πείρα από την αντιφασιστική - αντιιμπεριαλιστική πάλη του λαού μας τη δεκαετία '40-'50. Ο ρόλος της σοσιαλδημοκρατίας στην άνοδο του φασισμού» διοργανώνει η ΑΕ της Εδαφικής Οργάνωσης Αχαΐας του ΚΚΕ την Κυριακή 30 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, Φωκαίας 26. Θα μιλήσει ο Χρήστος Αγγελόπουλος, μέλος της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο και έκθεση φωτογραφιών της εποχής.
  • Η ΚΟ Εκπαιδευτικών Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ και οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτώβρη, «γιατί είναι πολύτιμη η πείρα και διαχρονικά τα συμπεράσματα από την ηρωική, πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ», το Σάββατο 29 Οκτώβρη, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου, στις 7 το βράδυ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Στις 7 μ.μ., απαγγελία ποιημάτων από μαθητές. Στις 7.30 μ.μ., ομιλία από την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Στις 8.15 μ.μ., προβολή της ταινίας «Kule Wampe» - σε ποιον ανήκει ο κόσμος του Μπ. Μπρεχτ.
  • Περιοδεία σε Στίβο και Απολλωνία Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Θόδωρος Ιγνατιάδης, σήμερα Πέμπτη 27 Οκτώβρη, στις 6 το απόγευμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ