Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αναζήτηση συνενόχων...

Την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης, τα λαϊκά στρώματα βουλιάζουν όλο και περισσότερο μέσα στη φτώχεια και αναγκάζονται να περιορίσουν ακόμα και τις αγορές τροφίμων, ανατρέποντας τους στοιχειώδεις όρους διαβίωσης, η κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή ένα ακόμα χυδαίο και προκλητικό σχέδιο αποπροσανατολισμού και στο μέτωπο της ακρίβειας.

Χτες ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτσούκος συναντήθηκε με εκπροσώπους ενώσεων καταναλωτών απ' όλη τη χώρα, επιχειρώντας, προφανώς, να αποσπάσει τη συναίνεσή τους στην κυβερνητική κοροϊδία ότι τάχα η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να «προστατεύσει» τους εργαζόμενους από την καταλήστευση των πενιχρών τους εισοδημάτων από τους κάθε λογής κερδοσκόπους.

Εν μέσω ανατιμήσεων σε μια ευρεία γκάμα αγαθών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης και ισοπέδωσης των μισθών, η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - Καρατζαφέρη αναζητά συνενόχους στην πολιτική που γονατίζει τα λαϊκά στρώματα με το ...αζημίωτο, όπως φαίνεται, αφού υπόσχεται κονδύλια στις ενώσεις καταναλωτών ύψους 2,5 δισ. ευρώ μέσα στα επόμενα δυόμισι χρόνια. Συνενόχους που προσδοκά ότι πρόθυμα θα λειτουργήσουν σαν όχημα για την παραπλάνηση του λαού και τη διαστρέβλωση της αλήθειας που είναι ότι προστασία των λαϊκών εισοδημάτων και στήριξη των μονοπωλίων είναι δυο πολιτικές διαμετρικά αντίθετες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ