Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΓΣΕΒΕΕ
«Φρένο» με ... στάση εργασίας!

Επιβεβαιώνοντας πλήρως την κριτική που ασκούν οι αγωνιστικές δυνάμεις των ΕΒΕ, το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ αποφάσισε το κλείσιμο των καταστημάτων μόνο μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της Γενικής Απεργίας στις 26 του Σεπτέμβρη. Μ' αυτό τον τρόπο η ηγεσία της πλειοψηφίας βάζει το δικό της «φρένο» στην ανάπτυξη του αγώνα, σε μια στιγμή που είναι πολύτιμη η ολοκληρωτική συμμετοχή κάθε αυτοαπασχολούμενου και μικρού επαγγελματία, βιοτέχνη, εμπόρου στις κινητοποιήσεις.

Η κριτική για απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος και συνενοχή για τη σημερινή κατάσταση, ταιριάζει «γάντι» στη ΓΣΕΒΕΕ, που κατά τ' άλλα καλεί στις συγκεντρώσεις και κάνει λόγο για «πρώτη» αντίδραση στα μέτρα που, όπως παραδέχεται, «θα διευρύνουν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης στην ελληνική οικονομία και κοινωνία».

Μετά τη συγκεκριμένη παρέμβαση, δεν ξαφνιάζουν και οι αναφορές της ανακοίνωσης για περιθωριοποίηση της χώρας στο ...ευρωπαϊκό περιβάλλον και έλλειψη «αναπτυξιακών μέτρων», που «αποτρέπει κάθε σκέψη για επένδυση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ