Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δε θέλει γενική συνέλευση

ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ κωλυσιεργούν ακόμα και για τη συνεδρίαση του ΔΣ

Παντού οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ προσπαθούν να προετοιμάσουν την επιτυχία της απεργίας με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων, μέσα από συλλογικές διαδικασίες, συζητήσεις, οργάνωση αγώνων και άλλες δράσεις.

Στην αντίπερα όχθη, οι δυνάμεις του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού επιβεβαιώνουν το ρόλο τους, με κάθε τρόπο.

Αλλο ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η πλειοψηφία του σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης το οποίο ελέγχεται από τις δυνάμεις ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ που συσπειρώθηκαν ως δήθεν ανεξάρτητοι σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Αυτές οι δυνάμεις ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τη συμβολική τρίωρη κατάληψη των δήμων (απόφαση της ομοσπονδίας ΠΟΕ-ΟΤΑ) στέλνοντας e-mail στις υπηρεσίες.

Οι ίδιες αυτές δυνάμεις, με πρόφαση ότι καλύπτονται από την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αρνούνται να υλοποιήσουν την πρόταση του εκλεγμένου του ΠΑΜΕ για σύγκληση του ΔΣ με θέμα την προετοιμασία της απεργίας και την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης των εργαζομένων προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα αντιμετωπίσουν (μειώσεις μισθών, ασφαλιστικό - εφεδρεία - απολύσεις, αξιολόγηση, Υγεία - φάρμακα, φορολογία κλπ.) και να αποφασίσουν αγωνιστικές δράσεις σε συντονισμό με τους άλλους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα που πλήττονται από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική.

Με ανακοίνωσή της η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» (ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ) καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα στα χέρια τους και να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ