Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
Κανένας χωρίς ρεύμα

Οργανώνει σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα

Σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν άνεργο ή απλήρωτο, να επανασυνδεθεί όπου ήδη κόπηκε, διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, τη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στο ΕΚΝ.

Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι καταστηματάρχες και αγρότες που η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα ή δεν έχουν να το πληρώσουν και απειλούνται με διακοπή.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί το λαό της Νάουσας να συμπαρασταθεί και σταθεί αλληλέγγυος στο δράμα των λαϊκών οικογενειών που δεν έχουν να πληρώσουν και βυθίζονται στο σκοτάδι.

Σε ανακοίνωσή του, σημειώνει: «Δε φταίμε εμείς που βρεθήκαμε άνεργοι, μισοάνεργοι και απλήρωτοι. Μην κρύβετε το πρόβλημα στους 4 τοίχους του σπιτιού ή του μαγαζιού σας. Κανένας δεν μπορεί σήμερα να λύσει μόνος του τα προβλήματα. Συλλογικά και οργανωμένα να απαιτήσουμε: Την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος. Να μην κοπεί ρεύμα σε κανέναν άνεργο ή απλήρωτο. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, δεν είναι είδος πολυτελείας, για να πωλείται πανάκριβα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ