Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Σημαντική ανταπόκριση με υπογραφές και δηλώσεις

Χιλιάδες επισκέψεις από τις πρώτες κιόλας μέρες στην ιστοσελίδα «katargisimnimonion.kke.gr» ή «km.kke.gr»

Σημαντική είναι η ανταπόκριση του κόσμου από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε η ηλεκτρονική σελίδα συλλογής υπογραφών για τη στήριξη της πρότασης νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων. Από την πρώτη κιόλας μέρα πλατύ φάσμα του λαού - εργαζόμενοι, άνεργοι, μεσαίοι, διανοούμενοι - στηρίζει αυτήν την πρωτοβουλία.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και επιλέγει να στηρίξει και με αυτόν τον τρόπο την πρόταση νόμου, την προσπάθεια να γίνει αίτημα του μαζικού λαϊκού και εργατικού κινήματος η κατάργηση μνημονίων, εφαρμοστικών νόμων και δανειακών συμβάσεων.

Οι πρώτες μέρες λειτουργίας της σελίδας συλλογής υπογραφών και αποφάσεων μαζικών φορέων συμβάλλουν να επιστρέψει η αισιοδοξία για τη νίκη του λαού. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, όλους εκείνους και εκείνες που θέλουν να υψώσουν τη φωνή τους ενάντια στα νέα ολέθρια μέτρα που φέρνουν κυβέρνηση - ΕΕ, να στηρίξουν την πρόταση νόμου του ΚΚΕ υπογράφοντας στη σελίδα «katargisimnimonion.kke.gr» ή «km.kke.gr». Ολοι να διευρύνουμε με κάθε τρόπο αυτήν την πρωτοβουλία. Να γίνει αίτημα παλλαϊκό, μια φωνή του λαού απέναντι στον όλεθρο που έχει χαράξει η άρχουσα τάξη.

Μεγαλώνει η λίστα

Στο μεταξύ, νέες υπογραφές και αποφάσεις μαζικών φορέων του κινήματος προστίθενται στο κείμενο στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων, του Μεσοπρόθεσμου και των Εφαρμοστικών. Το κείμενο υπογράφουν μεταξύ άλλων οι:

  • Δημήτρης Ζερβουδάκης, τραγουδοποιός.
  • Νίκος Αγαθαγγέλου, πρόεδρος Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.
  • Σταύρος Κανσίζογλου, πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων «Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης» στο Πλατύ Ημαθίας.
  • Αλέκος Τσουραλάκης, πρόεδρος Σωματείου Δασεργατών Μακεδονίας - Θράκης - Θεσσαλίας.

Αποφάσεις στήριξης έχουν πάρει ακόμα: Οι Γενικές Συνελεύσεις των εργαζομένων στις ΔΟΥ Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Κυθήρων, το ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, το Σωματείο Εργαζομένων Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας, η Ενωση Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης, ο Σύλλογος Λογιστών Πειραιά, τα Δημοτικά Συμβούλια Κορίνθου, Συκιωνίων (Κιάτου), Βέλλου - Βόχας, οι Σύλλογοι Σπουδαστών ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Κοζάνης, ΣΔΟ του ΤΕΙ Κοζάνης και οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Νοσηλευτικής, Μαθηματικού, Τοπογράφων, Νομικής στην Αθήνα, με ψήφισμα των Γενικών τους Συνελεύσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ