Πέμπτη 18 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ: «Οικονομία στο φαγητό, τη ΔΕΗ και τη θέρμανση αναγκάζεται να κάνει ένας στους τέσσερις χρονίως πάσχοντες ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα για τα φάρμακά του. Επιπλέον, πέντε στους δέκα Ελληνες ανησυχούν για το εάν θα μπορέσουν να καλύψουν το κόστος των φαρμάκων που χρειάζονται στα επόμενα δύο χρόνια, με την οικονομική ανασφάλεια να έχει μετατραπεί σε νούμερο ένα ασθένεια στη χώρα μας. "Θύματα" της οικονομικής κρίσης όμως είναι και τα παιδιά: το 7,6% των γονέων που συμμετείχαν σε σχετική μελέτη απάντησαν ότι τα παιδιά τους δεν έχουν πλέον ασφάλιση με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον και δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας» (στα ΝΕΑ).

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ: «Σημαντική θα είναι η "αποσυμπίεση" που θα επέλθει σε χιλιάδες νοικοκυριά (...) εφόσον, επιτέλους, αρχίσει να υλοποιείται το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων (...) και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για την τουριστική κίνηση (...) μπορεί να ανακοπεί η υφεσιακή πορεία και να επιστρέψει σταδιακά στην αναπτυξιακή τροχιά ώστε να παραχθεί πλούτος και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ: «Τα τελευταία ευρώ από τις τσέπες των πολιτών υφαρπάζει η κυβέρνηση, με νέες εισπρακτικές ρυθμίσεις» (στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ).

Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ: «Ο κ. Τσίπρας (...) αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τη λέξη "αναστολή" και όχι "ακύρωση" του Μνημονίου» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Η «ΣΚΟΥΠΑ»: «Τα μνημόνια δεν θα ανασταλούν, θα καταργηθούν. Θα πεταχθούν στον κάλαθο των αχρήστων» (ο Λαφαζάνης στον ΣΚΑΪ).

ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ: «Ασφαλίτικες μεθόδους υποψιάζεται η Κουμουνδούρου αναφορικά με τον χειρισμό της υπόθεσης του blogger με το προσωνύμιο "πιτσιρίκος" από τον Γιώργο Μουρούτη (...) Ακολούθησε δήλωση του Γ. Μουρούτη (...) πως μείζον θέμα είναι ότι ο κ. Τσίπρας, με τον θεσμικό του ρόλο, δέχτηκε στη Βουλή τον "δημοσιογράφο" του UNFOLLOW (...) Επικαλέστηκε επίσης δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει τον γνωστό blogger "αρουραίο", "συκοφάντη" και "πανικόβλητο ποντίκι"» (στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ