Σάββατο 21 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μέτρα με σκληρές συνέπειες

Δήλωση έξι μελών της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

«Μέτρα νεοφιλελεύθερης έμπνευσης και πολιτικής που καταργούν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων, συμβάλλοντας στην παραπέρα διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων με σκληρές συνέπειες για τη νέα γενιά», χαρακτηρίζουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ενάντια στην Κοινωνική Ασφάλιση, με κοινή τους δήλωση έξι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για τους: Ηλία Κοντόπουλο, μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΕ, Χρήστο Λιακόπουλο, μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΕ, Κώστα Παπαντωνίου, αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, Γιώργο Ραφτόπουλο τ. πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Χρήστο Σουλελέ, αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ και Μαρία Φραγκιαδάκη, μέλος ΔΣ της ΓΣΕΕ.

Τα έξι στελέχη με την κοινή τους δήλωση καλούν τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τους εργαζόμενους, το συνδικαλιστικό κίνημα και όλο τον ελληνικό λαό, να αντιδράσουν δυναμικά και να μην επιτρέψουν την υλοποίηση τέτοιων πολιτικών επιλογών. Να απαιτήσουν αλλαγή πολιτικής σε φιλολαϊκή κατεύθυνση. Ζητούν τέλος, τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, προκειμένου να τοποθετηθούν όλοι σ' αυτό το κρίσιμο ζήτημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ