Κυριακή 16 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

  • Περιοδεία και συγκέντρωση με ομιλητή τον Σπ. Χαλβατζή θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή, 16/1, στην Αίγινα. Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει: στις 9.30 π.μ. επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας, στις 11 π.μ. σύσκεψη με φορείς του νησιού στο Δημαρχείο και συνάντηση με το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, στις 17.00 πολιτική συγκέντρωση και ομιλία στο κέντρο «Ιππόκαμπος» με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την Εκλογική Διακήρυξη του ΚΚΕ.
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης και κλιμάκιο της Επιτροπής Ετεροδημοτών Λέσβου - Λήμνου του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν σήμερα Κυριακή σε καφενεία - στέκια Μυτιληνιών στην περιοχή του νεκροταφείου της Νέας Σμύρνης, στις 11 το πρωί.
  • Στη Λάρισα, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή οι παρακάτω εκδηλώσεις: Ομιλία στους Α. Αναργύρους, στις 10.30 π.μ. από τον Γ. Πατάκη, στην Ποταμιά Αγιάς στις 7 μ.μ. με ομιλήτρια την Λίτσα Ούντρια, καθώς και στην Αμυγδαλή στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Χ. Χαλκιά.
  • Την Τρίτη, 18/1, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δ. Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Δήμο Ελευσίνας και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων στα συνεργεία στις 7π.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ