Πέμπτη 10 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Με τον Μώραλη για δήμαρχο κατεβαίνει για σύμβουλος ο Β. Μαρινάκης

Εντείνεται η αντιπαράθεση επιχειρηματικών συμφερόντων γύρω από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας

Στο πεδίο των δημοτικών εκλογών φαίνεται ότι μεταφέρεται η αντιπαράθεση επιχειρηματικών συμφερόντων που σχετίζονται και με τις εξελίξεις στον Πειραιά. Μόνο έτσι μπορούν να ερμηνευθούν υποψηφιότητες που κατατίθενται την τελευταία περίοδο.

Μια ακόμα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από τον πρόεδρο της «Superleague» και αντιπρόεδρο της «ΠΑΕ Ολυμπιακός», Γιάννη Μώραλη. Ο γιος του πρώην υφυπουργού Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, Πέτρου Μώραλη, κατεβαίνει για δεύτερη φορά στις τοπικές εκλογές, μετά την παρουσία του, ως υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο του Ε. Κουλουμπή (υπερνομάρχη Αθηνών - Πειραιώς) το 1998. Την υποψηφιότητά του δήλωσε πως στηρίζει και ο πρόεδρος της «ΠΑΕ Ολυμπιακός», Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γ. Μώραλη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η υποψηφιότητα Μώραλη πυροδότησε σενάρια περί αντιπαλότητας του Μαρινάκη με το σημερινό δήμαρχο, Β. Μιχαλολιάκο, ο οποίος λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει ότι «μάλλον ενόχλησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη η αναφορά μου σε συγκεκριμένο επιχειρηματία, κατά τη χορηγία ποσού στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης», αναφορά που παραπέμπει σε δωρεά που είχε κάνει ο Δ. Μελισανίδης.

Από την πλευρά του ο Γ. Μώραλης δήλωσε χτες ότι δεν αρκεί πλέον το μοντέλο του δημάρχου που μαζεύει τα σκουπίδια και φτιάχνει πάρκα και τόνισε ότι το δικό του ψηφοδέλτιο θα συγκροτηθεί από «ανθρώπους έμπειρους, έχουμε ανθρώπους πετυχημένους στην ιδιωτική πρωτοβουλία», παραπέμποντας έμμεσα σε λειτουργία του δήμου ακόμα περισσότερο σαν επιχείρηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ