Πέμπτη 10 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Κατάργηση της ανταποδοτικότητας στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις

Σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου περιόδευσε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας

Με τους εργαζόμενους του Δήμου στο κολυμβητήριο Κολοκυνθούς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Πλάτωνος συζήτησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, κατά τη διάρκεια περιοδείας του την Τρίτη το απόγευμα.

Σε δήλωσή του τόνισε: «Τριάντα σελίδες είναι ο τιμοκατάλογος για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου από τα σωματεία και τους δημότες. Είναι πρόκληση η χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων να γίνεται επί πληρωμή. Είναι πρόκληση και αποκλειστική ευθύνη του Δήμου ότι παραμένουν απλήρωτες για 4 μήνες εργαζόμενες των 280 ευρώ στα κολυμβητήρια που εργάζονται μέσω του προγράμματος της ΓΓ Αθλητισμού, ενώ η ομηρία των συμβασιούχων συνεχίζεται με το δήμαρχο να ασκεί έφεση εναντίον των εργαζομένων του. Οι θέσεις, οι παρεμβάσεις και η δράση μας αποτελούν εγγύηση για τους εργαζόμενους και κριτήριο ψήφου».

  • Το πρόγραμμα του Ν. Σοφιανού για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

-- Σήμερα, Πέμπτη, στις 6 μ.μ. περιοδεία στα καταστήματα της οδού Ιπποκράτους.

-- Αύριο, Παρασκευή, στις 6:30 π.μ. επίσκεψη στο πόστο καθαριότητας του 6ου Διαμερίσματος. Στις 10 π.μ. επίσκεψη στο Περιφερειακό ΙΚΑ Αθηνών (Αγησιλάου 44). Στις 6 μ.μ. περιοδεία στα καταστήματα των οδών Ψαρρών και Χίου, στον Αγ. Παύλο. Στις 7 μ.μ. ομιλία σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Παύλου, στο καφενείο Οικονομίδη (Χίου 39).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ