Πέμπτη 10 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνιστική απάντηση σε κεφάλαιο - κυβέρνηση - ΕΕ

Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Τη στιγμή που η κυβέρνηση πανηγύριζε για την έξοδο στις αγορές, που τσακωνόταν με το ΣΥΡΙΖΑ για το πότε και πώς θα φορτωθούν νέα βάρη στις πλάτες του λαού, χιλιάδες απεργοί εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαία και γυναίκες αναμετρήθηκαν με τις δυσκολίες, τις απειλές της εργοδοσίας, την ανοιχτή υπονόμευση από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό και έδωσαν τη μάχη της πανελλαδικής απεργίας.

Η μαχητικότητα της απεργιακής κινητοποίησης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση και τα αφεντικά.

Δ. Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, ο λαός μας δεν πρέπει να παρασυρθούν από τους πανηγυρισμούς για έξοδο στις αγορές, δεν πρέπει να παρασυρθούν από την όποια πιθανή μικρή ανάκαμψη ακολουθήσει στη συνέχεια, αφού όλα αυτά θα πατήσουν πάνω σε σωρεία αντεργατικών - αντιλαϊκών νόμων, θα πατήσουν πάνω στη μόνιμη εποπτεία της ΕΕ, στα μνημόνια διαρκείας. Μόνη ρεαλιστική απάντηση σήμερα είναι: Λαϊκή ενότητα, συμμαχία, αγώνας, ισχυρό το ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του λαού.

ΠΑΜΕ: Επόμενο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού είναι η απεργία της Πρωτομαγιάς, στην απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα στις 10 π.μ.


Αθήνα
Αθήνα

ΣΕΛ.  12   -   14

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ