Τρίτη 29 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 8 μ.μ., στον Περισσό, στην πλατεία Αγ. Αναστασίας, θα μιλήσει ο Π. Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

-- Στις 11 π.μ., στους εργαζομένους του ΙΚΑ Πειραιά ( Αγ. Κων/νου 1), θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.

-- Στις 6.30 π.μ., στους εργαζομένους του Κέντρου Διανομής Περιστερίου των ΕΛΤΑ, θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, και ο Δ. Κατσαντώνης, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Ν. Σμύρνη, περιοχή Λουτρά, θα μιλήσουν ο Γ. Κιουλάνης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Τομέα και ο Α. Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Σμύρνης.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, θα μιλήσουν η Αννα Μπατζάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά και η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού.

-- Στη 1 μ.μ., στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου, στο Δημαρχείο, θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7.30 π.μ., στον ΟΤΕ της Σταυρούπολης, θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 11 π.μ., στο ΙΚΑ Τούμπας και στις 7 μ.μ., στα εμπορικά καταστήματα της Τριανδρίας, θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς, συγκέντρωση για το παραλιακό μέτωπο και τους ελεύθερους χώρους. Θα μιλήσουν ο Γ. Ζιώγας και ο Β. Αντωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 11 π.μ., στον ΟΤΕ της Ερμού, θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας.

-- Στις 11 π.μ., στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής.

Στην Αν. Μακεδονία - Θράκη

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Χρυσούπολη θα μιλήσει ο Θ. Κοντογεωργίου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Τρίτη

-- Ομιλία σε σύσκεψη γυναικών στον Εξάλοφο, στις 6:30 μ.μ., με την Βάσω Μπακάση, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

-- Συγκέντρωση στον Διπόταμο, στις 7 μ.μ., και στα Ρόγγια (καφενείο Ανεμώνα), στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ