Παρασκευή 22 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πανεξόρμηση με τον κυριακάτικο «Ρ»

Στην πρώτη γραμμή θα βρεθούν την Κυριακή 24 Ιουνίου, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για να συμμετέχουν στην πανεξόρμηση του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη», στον οποίο θα υπάρχει ένθετο περιοδικό 56 σελίδων για το Γ` Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Πρόκειται για μια ειδική και αναλυτική παρουσίαση, την οποία επιμελήθηκε το Τμήμα Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ, για το πολυδιαφημισμένο από τα κυβερνητικά επιτελεία Γ` ΚΠΣ.

Οι στόχοι που θέτουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα είναι να φτάσει η εφημερίδα στα χέρια των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των αγροτών και των νέων. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής τα «συνεργεία» των κομμουνιστών και των ΚΝιτών θα «ξεχυθούν» στους δρόμους των πόλεων, προκειμένου να φτάσει ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» σε κάθε γειτονιά, να μπει μέσα σε όσα το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά.

Η πανεξόρμηση της εφημερίδας του Κόμματος, της εφημερίδας της εργατικής τάξης είναι για τους κομμουνιστές ένα «βήμα» ενημέρωσης. Μπορεί και πρέπει να αποτελέσει κομμάτι και ευκαιρία για εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο με το λαό. Είναι μια ευκαιρία να συζητηθούν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και να μάθουν από «πρώτο χέρι» τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Η διάδοση του «Ρ» και η αύξηση της κυκλοφορίας του είναι μια από τις καθημερινές μάχες που τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος οφείλουν να δώσουν με όλες τους τις δυνάμεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ