Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 98 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ

Το Σάββατο 26 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό

Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 98 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΕ του Κόμματος το Σάββατο 26 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ (Λ. Ηρακλείου 145, Περισσός).

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση, με τίτλο «Ο δρόμος μας ξεκινάει από τα εργοστάσια». Η είσοδος θα είναι με προσκλήσεις.

Η μουσικοθεατρική παράσταση δημιουργήθηκε και στηρίζεται σε υλικό από το Αρχείο του ΚΚΕ. Υλικό που δείχνει ότι το Κόμμα μας, από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, είχε σταθερό προσανατολισμό της ολόπλευρης δράσης του στην εργατική τάξη και πρώτ' απ' όλα στα εργοστάσια. Χρειάζεται Κόμμα οργανωμένο, ατσαλωμένο και αποφασισμένο, στα βιομηχανικά, εμπορικά και συγκοινωνιακά κέντρα, στα κέντρα επικοινωνιών και Ενέργειας, ως βασική προϋπόθεση για τη συγκέντρωση των απαραίτητων δυνάμεων στα κρίσιμα μέτωπα της ταξικής πάλης και σήμερα και πολύ περισσότερο αύριο, ώστε να ανταποκριθεί στην ιστορική του αποστολή.

Το Κόμμα μας, με ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής που δημοσιεύτηκε στον «Ριζοσπάστη» στις 26/4/2015, έχει προκηρύξει άμιλλα οικοδόμησης και στρατολογίας προς τιμήν του μεγάλου ιστορικού γεγονότος της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του ΚΚΕ το 2018. Και κάλεσε όλες τις Κομματικές Οργανώσεις, τα στελέχη, τα μέλη, τους ΚΝίτες και τις ΚΝίτισσες να επεξεργαστούμε, δουλεύοντας την πείρα μας, σχέδιο που θα συμβάλλει ώστε το ΚΚΕ να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται στο εργοστάσιο, στον τόπο δουλειάς, στην επιχείρηση, στον κλάδο, στο σχολείο, αναπτύσσοντας σε μαζική κλίμακα το ρεύμα των κομμουνιστικών ιδεών, απαραίτητη προϋπόθεση και κίνητρο για να πυκνώνουν οι γραμμές του Κόμματος με νέο αίμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ