Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κέρδη για το κεφάλαιο - θυσίες για το λαό στην «Ελλάδα που αλλάζει»

Σε μαχητική υπεράσπιση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης κάλεσε ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας χτες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προωθήσει «χωρίς άσκοπες κωλυσιεργίες» όλα τα προαπαιτούμενα του κεφαλαίου για την ολοκλήρωση της δεύτερης «αξιολόγησης» εξέφρασε, χτες, ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Επικαλέστηκε, επίσης, τις επισκέψεις Ομπάμα και άλλων ξένων ηγετών ως αναγνώριση του αντιλαϊκού έργου της κυβέρνησης, στην «Ελλάδα που αλλάζει», όπως είπε.

ΚΚΕ: «Το νέο success story που πλασάρει ο κ. Τσίπρας, επικαλούμενος μάλιστα τα συγχαρητήρια και τις επισκέψεις ηγετών, που στις χώρες τους υλοποιούν ανάλογα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, αφορά αποκλειστικά και μόνο την ανάκαμψη της κερδοφορίας των λίγων και όχι τη βελτίωση της ζωής του λαού. Αλλωστε, προαπαιτούμενο της όποιας ανάκαμψης και της όποιας ρύθμισης του χρέους είναι η γρήγορη υλοποίηση νέων σκληρών για το λαό μέτρων, όπως αυτά που περιέχονται στη δεύτερη "αξιολόγηση" και τον προϋπολογισμό "ανάπτυξης" του 2017».


ΣΕΛ.  9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ