Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 6.30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», η ΚΟ ΟΤΕ της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών Αττικής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «"Ριζοσπάστης": Μέσα από φωτιά και σίδερο για τα δίκια της εργατικής τάξης». Θα μιλήσει ο Τάσος Γαλανόπουλος, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη».

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αγρινίου οργανώνει περιοδεία στη συνοικία Αγ. Γεωργίου, με επικεφαλής τον Γιώργο Καραΐσκο, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., η ΚΟΒ Αμφιλοχίας οργανώνει περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, με επικεφαλής την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Εκδήλωση των ΚΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και των Περιφερειακών Οργανώσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ της ΚΝΕ, με θέμα: «Με το ΚΚΕ μπροστά βγαίνουμε στην αντεπίθεση για τις σύγχρονες ανάγκες μας», στο ΠΑΠΕΙ, στις 12 μ., στο πορτοκαλί αμφιθέατρο, με ομιλήτρια την Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

-- Στις 12 μ., η ΚΟΒ Υγείας Αγρινίου οργανώνει περιοδεία στο Νοσοκομείο, με επικεφαλής τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου οργανώνει περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 26/11

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, στο «Κύμα 2» στον Αγιο Κωνσταντίνο, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Κυριάκου Μαυρίκη.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, στην Αθήνα (Τροίας 36, Βικτώρια), θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ, με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Σεπολίων (Λαμπόβου 4), θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ, με ομιλήτρια την Βίκυ Κιτάνη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ