Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Κατά 34,54% καλύπτεται το πανελλαδικό πλάνο

Στο 34,54% είχε φτάσει η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου μετά το 2ο «κλείσιμο» την περασμένη Τρίτη. Οσο κλιμακώνεται η μάχη, τόσο εντείνεται και η άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις, που τροφοδοτεί την προσπάθεια όλων των ΚΟ ώστε συνολικά να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με ποσοστό κάλυψης του πλάνου 39,03%, στη δεύτερη θέση η ΚΟ Αττικής με 37,85% και στην τρίτη θέση η ΚΟ Πελοποννήσου με 37,56%.

Ακολουθούν κατά σειρά οι Κομματικές Οργανώσεις όπως φαίνονται στον πίνακα. Η ΚΝΕ καλύπτει το πλάνο της κατά 30% και η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» κατά 37,27%.

Θυμίζουμε ότι η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ προκήρυξε την πανελλαδική άμιλλα ανάμεσα στις ΚΟ, ανακοινώνοντας ότι οι τρεις πρώτες Οργανώσεις Περιοχής θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση της ΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Κόμματος, με αναμνηστικές πλακέτες φιλοτεχνημένες από καλλιτέχνες μας και με τα παρακάτω βραβεία: Για την 1η Οργάνωση: Η σημαία του Κόμματος και τεχνολογικός εξοπλισμός. Για τη 2η Οργάνωση: Τεχνολογικός εξοπλισμός και πίνακας ζωγραφικής απ' το Αρχείο του Κόμματος. Για την 3η Οργάνωση: Τεχνολογικός εξοπλισμός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ