Τρίτη 21 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εμπρακτη αλληλεγγύη με διανομή ειδών πρώτης ανάγκης

Από τη χτεσινή διανομή των σωματείων στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας
Από τη χτεσινή διανομή των σωματείων στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας
Χτες το πρωί, αντιπροσωπεία των σωματείων διένειμε στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας τρόφιμα (γάλα, ψωμί, πορτοκάλια), κουβέρτες και ρούχα στους πληγέντες της περιοχής.

Μαζί τους η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας και ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάνδρας - Ειδυλλίας και ο εκλεγμένος με αυτήν δημοτικός σύμβουλος, Μπάμπης Θεοδώρου.

Η συμπαράσταση των εργαζομένων στους δήμους Ελευσίνας και Ασπροπύργου εκφράστηκε και με την παροχή του γάλακτος που δικαιούνται.

Μια μέρα πριν, η «Λαϊκή Συσπείρωση» πήγε στα σπίτια των πληγέντων μοιράζοντας τρόφιμα που δεν χρειάζονται επεξεργασία με νερό (όπως κονσέρβες και φρυγανιές).

Παράλληλα, η συγκέντρωση βοήθειας συνεχίζεται και τα είδη που προσφέρουν εργαζόμενοι και σωματεία μαζεύονται στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Ελευσίνας.

Σχετικό κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνουν μια σειρά σωματεία και φορείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, βοήθεια για τους πληγέντες συλλέγουν η Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής στα γραφεία της (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), από 9 π.μ. έως 4.30 μ.μ. και από 6 έως 8.30 μ.μ., ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, στα γραφεία του Συλλόγου και τις κατά τόπους υπηρεσίες, και η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου, στην έδρα της, καθημερινά από 5 μ.μ. έως 9 μ.μ.

Ρουχισμό, κουβέρτες και τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς παρέδωσε στα σωματεία του Θριασίου και η Ενωση ΕΒΕ Ανω Λιοσίων και Ζεφυρίου.

Αλληλεγγύη από τη Βραζιλία

Σε μήνυμά της προς το ΠΑΜΕ, η Συνομοσπονδία CTB της Βραζιλίας «εκφράζει την αλληλεγγύη της με τον ελληνικό λαό για την πλημμύρα που έπληξε τη χώρα και άφησε πολλούς νεκρούς».

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, θλίψης και πόνου», τονίζει, «η CTB στέκεται δίπλα στο λαό, στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ