Τρίτη 21 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Πλατιά πολιτική εξόρμηση στα στρατόπεδα της περιοχής

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια παρεμπόδισης της εξόρμησης στο στρατόπεδο Παπαργύρη στη Δράμα

Πλατιά πολιτική εξόρμηση ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου πραγματοποίησαν οι Οργανώσεις Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα στρατόπεδα της περιοχής, με την ανακοίνωση για την επέτειο που απευθύνεται στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Το κάλεσμα του Κόμματος έφτασε στα στρατόπεδα: Κανδυλάπτη στην Αλεξανδρούπολη, Παράσχου στην Κομοτηνή, Τριανταφυλλίδη στο Πετροχώρι Ξάνθης, Καρακώστα στην Καβάλα και Παπαργύρη στη Δράμα. Ακόμη παρέμβαση έγινε και στους στρατευμένους της Ορεστιάδας και του Διδυμότειχου. Τα μηνύματα της ανακοίνωσης για στήριξη στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ, για κοινή πάλη με το λαό και τη νεολαία, ενάντια στο ΝΑΤΟ και τις βάσεις βρήκαν θετική ανταπόκριση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Καταγγελία της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ

Οι εξορμήσεις αυτές φαίνεται πως ενόχλησαν ορισμένους. Στο στρατόπεδο Παπαργύρη στη Δράμα, η διοίκηση έκανε προσπάθεια να παρεμποδίσει την εξόρμηση, χωρίς επιτυχία.

Σε ανακοίνωσή της, η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ «καταγγέλλει την προσπάθεια που έγινε να παρεμποδιστεί η εξόρμηση για το μοίρασμα της ανακοίνωσης έξω από το στρατόπεδο Παπαργύρη στη Δράμα στις 17 Νοέμβρη, από τη διοίκηση του στρατοπέδου.

Τόσο μεγάλη πρεμούρα τους έπιασε, που δε δίστασαν να καλέσουν την Αστυνομία. Αναρωτιόμαστε από πότε και γιατί αυτοί που καλούνται να αποδεχτούν με κλειστά μάτια τη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ, τη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς του ως δήθεν "αναβάθμιση", απαγορεύεται να διαβάσουν μια ανακοίνωση που εναντιώνεται σε αυτήν και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων;

Ευτυχώς η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό, αφού η ανακοίνωση μοιράστηκε κανονικά και με μεγάλη αποδοχή από τους στρατευμένους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ