Παρασκευή 17 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΟ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει τον αποκλεισμό του Κόμματος από εκδήλωση του ΤΕΕ

Τον αποκλεισμό του ΚΚΕ από εκδήλωση του ΤΕΕ/Τμήμα Κ. Μακεδονίας, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία της Διοίκησης και είχε θέμα «Ευρωπαϊκές πολιτικές και περιφερειακή ανάπτυξη της Κ. Μακεδονίας», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετές μέρες και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, με ομιλητές σειρά στελεχών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ (ευρωβουλευτές, υποψήφιους ευρωβουλευτές και υποψήφιους περιφερειάρχες). Το ΚΚΕ ενημερώθηκε την ίδια μέρα προκειμένου να στείλει εκπρόσωπό του.

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σημειώνει: «Είναι προφανές ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται εδώ και μέρες σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ, η οποία, όπως αποδεικνύεται, είχε προαποφασίσει τον αποκλεισμό του ΚΚΕ από τη συγκεκριμένη ημερίδα.

Είναι επίσης προφανές ότι η διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ, πιθανόν και των κομμάτων που συμμετέχουν στην εκδήλωση, θέλουν να λείπει η φωνή που τους "χαλάει τη σούπα". Γιατί είναι η μόνη που αντιστρατεύεται αυτήν την ΕΕ και τις εκπορευόμενες από αυτήν ευρωπαϊκές πολιτικές. Γιατί είναι η μόνη που αντιμάχεται την περιφερειακή ανάπτυξη προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που τσακίζει το λαό και την οποία οι προσκεκλημένοι αντιπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ στηρίζουν και με λόγια και με έργα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ