Παρασκευή 17 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ από τη μαζική συγκέντρωση

Ο Νίκος Αμπατιέλος μίλησε στην πλατεία Λαού

Στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με τη συμμετοχή πλήθους εργαζομένων και νεολαίας από τις εργατογειτονιές της περιοχής.

Στη συγκέντρωση, μίλησαν ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Χαιρετισμό απηύθυνε η Χρυσάνθη Αγάθου, αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΤΕΡΨΗ - ΧΩΡΟΣ». Το «παρών» έδωσαν επίσης ο πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας Νίκος Μπεάζογλου καθώς και μέλη και στελέχη μαζικών φορέων από την περιοχή, που πρόσφατα με κοινή τους δήλωση κάλεσαν τον λαό σε συστράτευση με το ΚΚΕ.

Ο Ν. Αμπατιέλος, σχολιάζοντας τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι το πιο ύπουλο που θέλει να πετύχει είναι «ο συμβιβασμός ότι όσα μας πήρανε, δικαιώματα, κατακτήσεις είναι περασμένα - ξεχασμένα. Είναι ο συμβιβασμός ότι θα ζούμε με ψίχουλα, με ό,τι περισσεύει από το μεγάλο φαγοπότι της κερδοφορίας των λίγων και να λέει και "ευχαριστώ" ο λαός!».

Υπογράμμισε ότι «πραγματική ανακούφιση, οι εργαζόμενοι και ο λαός μπορούν να πετύχουν μόνο μέσα από τον αγώνα για την ανάκτηση των απωλειών και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο: Απέναντι στο κεφάλαιο και την πολιτική αυτών που το υπηρετούν».

Ο Νίκος Αμπατιέλος
Ο Νίκος Αμπατιέλος
Καλώντας σε ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, υπογράμμισε ότι «πραγματικά "καλύτερη", "των πολλών", είναι η Ελλάδα και η Ευρώπη του Σοσιαλισμού. "Καλύτερη" είναι η αλληλεγγύη και η πάλη του λαού κάθε χώρας ενάντια στον πραγματικό αντίπαλο, την εξουσία του κεφαλαίου, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ. Και η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι μήνυμα αντεπίθεσης και αισιοδοξίας για όσους παλεύουν για την ανασύνταξη του εργατικού και λαϊκού κινήματος στην Ελλάδα και την Ευρώπη».


Ο Γ. Καλαμαράς
Ο Γ. Καλαμαράς

Ο Σ. Πουλικόγιαννης
Ο Σ. Πουλικόγιαννης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ