Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνάντηση με πνεύμα ευταξίας

Συνάντηση, στο πνεύμα του «στόχου» για την ευταξία στην πόλη της Αθήνας, θα έχουν σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Δ. Αβραμόπουλος και η επικεφαλής της «Πρωτεύουσα Δύναμη», Μαρία Δαμανάκη, με πρωτοβουλία της τελευταίας. Στη συνάντηση, η Μ. Δαμανάκη θα καταθέσει τις προτάσεις της παράταξής της για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, οι οποίες δεν απέχουν από ανάλογες της Δημοτικής Αρχής. Αμφότερες βέβαια «βλέπουν» σαν στόχο ένα άνετο, για τους επισκέπτες του, κέντρο, όπου κυβέρνηση και Δημοτική Αρχή επικεντρώνουν τις όποιες πρωτοβουλίες τους. Το «μέσο» και πάλι για τις όποιες παρεμβάσεις θα είναι οι δημότες, που θα κληθούν να «πληρώσουν το μάρμαρο».

Χαρακτηριστικό είναι ότι και στις προτάσεις της Μ. Δαμανάκη, η διάσταση αυτή μένει στο απυρόβλητο. Η επικεφαλής της «Πρωτεύουσα Δύναμη» ζητά την κατασκευή δημοτικών γκαράζ, την εφαρμογή δημοτικού συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης και τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας με μίνι - μπας.

Το σημαντικό, σε κάθε περίπτωση, είναι τις όποιες παρεμβάσεις να μπορούν να «χαίρονται» κατ' αρχήν οι δημότες και βέβαια χωρίς να τις πληρώνουν χρυσάφι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ