Τρίτη 12 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Β218 της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη σχολή καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Νέες τεχνολογίες στην παραγωγή. Αλήθειες και ψέματα για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 313 της Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Φιλοσοφική καλούν σε εκδήλωση για την παρουσίαση του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στη Λαμία, στη Μικρή Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου (οδός Λεωνίδου), με θέμα «Οι εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη», η ΚΟΒ Υγείας Πιερίας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Υγεία κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα». Θα μιλήσει ο Σταύρος Χαλβατζής, μέλος της ΕΔΟΘ και του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Επίσης, την Παρασκευή 15 Νοέμβρη, στις 9 μ.μ., οι ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στη μουσική σκηνή «ΙΛΙΟΝ plus» (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) πάρτι στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης με τους «Kollektiva» και στη συνέχεια dj αφιέρωμα στα 70's - 80's - 90's.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ