Πέμπτη 26 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
Καταγγέλλουν την εξαίρεση των επαγγελματιών επιστημόνων από το ειδικό επίδομα

Την εξαίρεση των επαγγελματιών επιστημόνων από το επίδομα των 800 ευρώ καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Επιτροπές Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων και Μισθωτών Δικηγόρων.

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν πως η κυβέρνηση, «παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις για τη στήριξη όλων υποτίθεται των επαγγελματιών που δέχθηκαν πλήγμα από τις συνέπειες της εξάπλωσης του κορονοϊού, ωστόσο εξαίρεσε από την αποζημίωση των 800 ευρώ όλους τους επιστήμονες επαγγελματίες».

Αντ' αυτού, εξήγγειλε «ειδικά επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και στήριξης για την προσαρμογή στα νέα ψηφιακά δεδομένα», τα οποία, όπως σημειώνουν, προορίζονται «για τις μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, που διαθέτουν τα ανάλογα συστήματα προγραμματισμού και εκατοντάδες φθηνούς υπαλλήλους - συναδέλφους μισθωτούς δικηγόρους να τα θέτουν σε εφαρμογή!». Οι Επιτροπές Αγώνα απαιτούν την καταβολή του επιδόματος σε όλους τους επιστήμονες και προβάλλουν τις διεκδικήσεις τους.

Τον εμπαιγμό των δικηγόρων, όπως και των υπόλοιπων ελεύθερων επαγγελματιών επιστημόνων, καταγγέλλει και η «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ