Τρίτη 2 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Πλατιά εξόρμηση είναι σε εξέλιξη από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ, με την ανακοίνωση - κάλεσμα του Κόμματος, με τίτλο «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους».

Σήμερα, Τρίτη 2/6:

-- Ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφθεί τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ιτέας και Αμφισσας.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας. Στις 10 π.μ. στην Κοζάνη, θα περιοδεύσει στον ΑΗΣ «Πτολεμαΐδα 5» ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και Γραμματέας της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 3/6:

-- Στις 7 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., κλιμάκιο της ΤΟ Κατασκευών Αττικής θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης (Πάρκο Κρύας Βρύσης), θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη στον Πειραιά (πλατεία Κανάρη, Πασαλιμάνι), θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον Πειραιά, στο αίθριο των εργατικών πολυκατοικιών (Κανελλοπούλου 38), θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στην πλατεία της Μενεμένης, θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στο δημαρχείο στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει η Μαρία Ξενίδου, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στην πλατεία Φιλύρου Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 9.30 π.μ., κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Θανάση Χαστά, Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη στο μπαλκόνι των γραφείων της ΚΟΒ Θέρμης Θεσσαλονίκης θα μιλήσει ο Αρ. Θάνος, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη 4 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στον Πειραιά (πλατεία Αγίας Σωτήρας), θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης (πλατεία Αγ. Αθανασίου), θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος.

Την Παρασκευή 5 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη της ΤΟ Κατασκευών Αττικής, στον Αγ. Δημήτριο (πλατεία Αλέκου Παναγούλη), θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη της ΤΟ Κατασκευών Αττικής, στη Νέα Ιωνία (πεζόδρομος Πατριάρχου Ιωακείμ), θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ