Τρίτη 7 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
«Στον αέρα» το δεύτερο διαδικτυακό δελτίο εργατικών ειδήσεων

Στην ιστοσελίδα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και στο κανάλι του στο YouTube «ανέβηκε» χτες το απόγευμα το δεύτερο διαδικτυακό δελτίο εργατικών ειδήσεων του ΠΑΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι τα διαδικτυακά δελτία του ΠΑΜΕ, σε μορφή εβδομαδιαίας διαδικτυακής τηλεοπτικής εκπομπής (WebTV), διαθέσιμης κάθε Δευτέρα από τις 7 μ.μ. και μετά, αποτελούν μια νέα πρωτοβουλία με στόχο να ενισχυθεί η προσπάθεια να γίνονται πλατιά γνωστές στους εργαζόμενους οι θέσεις και οι πρωτοβουλίες των Εργατικών Κέντρων, των Ομοσπονδιών, των Συνδικάτων, η δράση του ΠΑΜΕ.

Στο νέο διαδικτυακό δελτίο ξεχωρίζουν η προετοιμασία για τα συλλαλητήρια ενάντια στο νομοσχέδιο - έκτρωμα για τις διαδηλώσεις και η σχετική χτεσινή διαμαρτυρία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Περιλαμβάνονται επίσης ρεπορτάζ για τις κινητοποιήσεις στο Δημόσιο για τα ΒΑΕ, στο Φάρμακο κ.α., για το συνέδριο της ΠΟΕΜ, ενώ στο δελτίο φιλοξενείται ο Αλέκος Περράκης, πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, σε μια συζήτηση για τις εξελίξεις.

Μπορείτε να δείτε το δελτίο στη διεύθυνση https://pamehellas.gr/deltio-ergatikon-eidiseon-6-ioylioy-2020-pame-web-tv και στο κανάλι του ΠΑΜΕ στο YouTube.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ