Τετάρτη 8 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των ΚΟ του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., στην Καισαριανή (πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή) θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην Ηλιούπολη (πλατεία Ανεξαρτησίας) θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης (στο Πάρκο Ηρώων), θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Κιλκίς (Πλατεία Κήπου - Πάρκο), θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

  • Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών (Χ. Τρικούπη 182) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών (Σεβαστουπόλεως και Φειδιππίδου) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

  • Την Παρασκευή 10 Ιούλη:

-- Η ΤΟ Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ερευνας Θεσσαλονίκης οργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Ψηφιακός μετασχηματισμός: Μύθοι και αλήθειες», στις 8 μ.μ. στο Θέατρο Εποχών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 31). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης (πλατεία «Χάνια»), θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, υπεύθυνος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Το Σάββατο 11 Ιούλη, στις 9 μ.μ., σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Καρύστου του ΚΚΕ στην παραλία, με θέμα «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτής Εύβοιας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ