Τρίτη 25 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Απαράδεκτη και επικίνδυνη η συμμετοχή, να την αποσυρθούν τώρα!

Σε ανακοίνωση για τη συμμετοχή του υφυπουργού Αμυνας στην αντικομμουνιστική εκδήλωση στον Γράμμο και στο Βίτσι, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ, Αλ. Στεφανή, ως εκπροσώπου του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, σε αντικομμουνιστική εκδήλωση της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που υπάγεται στο ΥΠΕΘΑ, στον Γράμμο και στο Βίτσι, η οποία μάλιστα διανθίζεται με φρασεολογία από την εποχή των εκτελέσεων και των εξοριών, είναι απαράδεκτη, άθλια και επικίνδυνη.

Φαίνεται ότι την κοινοβουλευτική απουσία της Χρυσής Αυγής έρχονται να καλύψουν η παρουσία και η εκπροσώπηση της κυβέρνησης σε αυτήν την εκδήλωση, επιδιώκοντας να ψαρέψει στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς και του φασισμού.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο αντικομμουνισμός είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα της καταστολής και της επίθεσης στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα.

Η κυβέρνηση να αποσύρει τώρα τον εκπρόσωπό της από αυτήν την άθλια αντικομμουνιστική εκδήλωση, διαφορετικά η ίδια και προσωπικά ο πρωθυπουργός αναλαμβάνουν την ευθύνη γι' αυτήν την αθλιότητα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ